Over Saensun

In april 2014 opende Saensun haar deuren in het centrum van Krommenie. Tot op de dag van vandaag voorzien wij onze klanten, zeven dagen per week, met heel veel plezier en kennis van een mooie kleur, warmte en ontspanning.

Met onze 5 professionele zonnebanken van Luxura is er voor ieder huidtype een geschikte sterkte om van te genieten. Onze lampen worden zeer regelmatig gecontroleerd en om de 700 branduren vervangen. Wij gebruiken professionele UV-lampen van hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan de 0,3 norm, zodat onze klanten altijd veilig een optimaal resultaat behalen.

  • Gratis parkeren
  • 7 dagen per week geopend
  • Zelf online je afspraak maken
  • Producten van Australian Gold & Devoted Creations
hi-sunshine Over Saensun
Samenwerking Verantwoord Zonnen

Samenwerking Verantwoord Zonnen

Wij zijn aangesloten bij SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen). Zij maken zich als branchevereniging, samen met alle aangesloten ondernemers, sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur. Hier worden wij dan ook regelmatig op gecontroleerd en over ge-update.

Een nieuwe start voor Saensun

Op 1 juli 2019 hebben wij (Kitty en Janou) ervoor gekozen om de volgende stap te nemen en de zonnestudio over te nemen. Samen kunnen we zeggen dat we een sterk team zijn die onze klanten met zelfvertrouwen kunnen adviseren.

In alle jaren hebben wij als team heel veel geleerd over de huid, de zon, skincare etc. We hebben verschillende trainingen en cursussen gevolgd van o.a. Australian Gold, SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen), Devoted Creations, ESA (European Sunlight Association) en meer.

lets-get-tanned Janou & Kitty

Ons team

Ons team van gediplomeerde zonneconsulenten staan 7 dagen per week voor jou klaar om jou te voorzien van advies.

  • Kitty Heijne Zonneconsulente / Eigenaresse
  • Janou Baarda Zonneconsulente / Eigenaresse
  • Saensun placeholder
    Hilda Posthuma Zonneconsulente

Heb je vragen? Stel ze gerust!

Voor ons is het belangrijk dat jij met een blij en ontspannen gevoel de deur uit gaat. Wij helpen je dan ook graag om zo verantwoord mogelijk je kleurtje te behalen én te behouden.