Hoe werkt een bezoek aan de zonnestudio?

Wil jij voor het eerst naar onze zonnestudio komen dan hebben wij hier een stappenplan.

Waarom zonnen bij Saensun?

  • Gratis parkeren
  • 7 dagen per week geopend
  • Zelf online je afspraak maken
Onze zonnestudio
1. Kom gezellig langs

Kom naar de zonnestudio. Saensun is makkelijk bereikbaar met het OV (buslijn 69), met de auto (voldoende gratis parkeerplaats en een deel blauwe zone) en met de fiets (voldoende fietsenstalling).

2. Schrijf je in

Ben je een nieuwe klant? Dan zetten we graag even je gegevens in het systeem. Op die manier kunnen we goed bijhouden van welke zonsessies en producten je gebruik hebt gemaakt om je de volgende keren weer snel een passend advies te kunnen geven. Zijn er bijzonderheden, bijvoorbeeld een huidziekte, slik je bepaalde medicatie of ben je zwanger? Laat het ons weten. Ben je een bestaande klant? Noem je naam en wij zien gelijk alle informatie.

3. Zonadvies

Laat je adviseren over de zonnebank. Iedereen heeft een andere huid en bij iedereen past dan ook een ander persoonlijk zon-advies. Wij adviseren je graag over wat het beste bij jou past.

4. Zonnecosmetica

Laat je adviseren over welke zonnecosmetica je het beste kunt gebruiken. Onder de zonnebank droogt de huid flink uit. Een speciaal product voor onder de zonnebank zorgt er voor dat de vochtbalans van de huid op peil blijft. Daarnaast voedt het de huid diep, waardoor je intenser bruin wordt terwijl je de huid beschermt tegen veroudering, uitdroging etc. Wil je hier meer over weten?

5. Bijna klaar..

Voordat je onder de zonnebank gaat raden we je aan om nog even je make-up te verwijderen als je dit op hebt. Ook is het aan te raden om je sieraden af te doen en geen parfum te dragen.

6. Zonnen maar!

Uitkleden, insmeren, brilletje op en…start. Genieten maar! Wees niet bang dat je in slaap valt, want de zonnebank slaat vanzelf af na het aantal afgesproken minuten.

7. Naverzorging

Als je rustig onder de zonnebank vandaan komt, kleed je je aan en kom je de cabine uit. Wij willen altijd even van je weten of de zonsessie naar wens is verlopen. Je hebt de mogelijkheid om daarna nog even een naverzorging te proberen, een glaasje water te drinken en gebruik te maken van het toilet.

lets-get-tanned Janou & Kitty

Veelgestelde vragen

We snappen het best als je nog wat vragen hebt.
Daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor je verzameld.

Saensun Hoe werkt het?