Waarom een zonnebankcreme gebruiken?

De lotions van Australian Gold en Devoted Creations bevatten speciale ingrediënten die jou van een nóg dieper bruiningsresultaat kunnen voorzien. Wanneer je een creme gebruikt voor onder de zonnebank wordt je 40% meer bruin en begint de bruining al na 2 – 4 minuten in plaats van 6 – 8 minuten.

Ook zijn er in alle producten ingrediënten toegevoegd die het huidverouderingsproces tegen gaan, maar niet in alle producten even veel. Wil je een luxe product die zich echt focust op anti-aging? Wij kunnen je daar zeker verder bij helpen.

Onder de zonnebank droogt de huid uit en een droge huid is ook vele malen kwetsbaarder en gevoeliger voor verbranding. Dit wil je voorkomen. De creme’s van Australian Gold en Devoted Creations zorgen er voor dat de vochtbalans van je huid op peil blijft. Dit is het belangrijkste aspect van het gebruik van een creme onder de zonnebank.

Ook zijn er in de meeste creme’s extra bronzers toegevoegd. Bronzers zorgen ervoor dat je nóg sneller bruin wordt, maar ook dieper kleurt en het langer blijft zitten. Hierin zijn veel verschillende soorten, vraag dus altijd even aan de balie welk product het beste bij jouw huidtype past om het mooiste resultaat te behalen. Wil je meer informatie over de verschillende bronzers en hoe het werkt? Vraag het ons, of blijf op de hoogte van onze blog!

We hebben veel verschillende producten. Onderaan deze pagina kun je een overzicht vinden van al onze producten. Er zijn producten voor dames, heren en beiden. Ook hebben we producten voor binnen en buiten. En naast het zonnen is het ook heel belangrijk om de huid goed te verzorgen. Daarom hebben we ook nog een flink assortiment moisturizers & aftersuns. Ben je momenteel niet in de mogelijkheid om gebruik te maken van de zonnebank? Ook voor jou hebben we een oplossing. We hebben namelijk een klein assortiment ‘sunless’ producten. Dit zijn zelfbruiners en spray-tans. Heb je vragen over de producten of over het gebruik van de zonnebank? Schroom dan niet en neem contact met ons op.

Saensun Blog Waarom een zonnebankcreme gebruiken?