Vragen? Bel ons: 075 3030 330

Heiligeweg 3B in Krommenie

Saensun is een professionele zonnestudio

Over ons
Saensun is een professionele zonnestudio, gevestigd aan de Heiligeweg in Krommenie. Wij zijn aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), hierbij zijn alleen de allerbeste zonnestudios aangesloten. Bij ons is zonnen bijvoorbeeld toegestaan vanaf 18 jaar. De klant staat bij Saensun centraal, onze hele studio straalt dit uit. Bij ons voel je je thuis. Het team medewerkers adviseert de klant en helpt met het behalen van de gewenste bruining en ontspanning. In onze wachtruime hebben wij volop magazines liggen en kan er gebruik worden gemaakt van onze drankenautomaat. Alles om het de klant naar de zin te maken.

Zonnebanken
De leverancier van onze zonnebanken is Luxura, onderdeel van de VDL group en daardoor een zeer betrouwbare partner. Voor onze klanten betekent dit dat zij zonnen onder een zonnebank die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en het beste resultaat levert. Onze zonnebanken zijn door de uitgebreide opties een ware belevenis.

Zoncosmetica
Saensun biedt de beste kwaliteit zoncosmetica van Australian Gold, Designer Skin, Solea, Emerald Bay en California Tan. Een goede lotion zorgt voor 40% meer bruining, een langer blijvende kleur en een goede huidverzorging. 70% van onze klanten kiest voor een product uit ons assortiment, een product voor de professionele zonnebank. Producten die bij een drogist worden gekocht zijn voor onder de thuiszonnebank en geven hierdoor niet de gewenste bescherming en bruining. Vraag in onze zonnestudio naar het meest geschikte product.

Contacteer ons

Openingstijden zonnestudio

  • maandag 13:00 - 21:00
  • dinsdag 10:00 - 21:00
  • woensdag 10:00 - 21:00
  • donderdag 10:00 - 21:00
  • vrijdag 10:00 - 21:00
  • zaterdag 10:00 - 18:00
  • zondag 10:00 - 18:00