fbpx

Over zonnestudio Saensun

In april 2014 opende Saensun haar deuren in het centrum van Krommenie. Tot op de dag van vandaag voorzien wij onze klanten, zeven dagen per week, met heel veel plezier en kennis van een mooie kleur, warmte en ontspanning.

Met onze 5 professionele zonnebanken van Luxura is er voor ieder huidtype een geschikte sterkte om van te genieten. Onze lampen worden zeer regelmatig gecontroleerd en om de 700 branduren vervangen. Wij gebruiken professionele UV-lampen van hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan de 0,3 norm, zodat onze klanten altijd veilig een optimaal resultaat behalen.

Samenwerking Verantwoord Zonnen

Wij zijn aangesloten bij SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen). Zij maken zich als branchevereniging, samen met alle aangesloten ondernemers, sterk voor een hoog niveau van advies over het zonnen, dienstverlening door deskundig opgeleide medewerkers, hygiëne in de studio en veiligheid van de apparatuur. Hier worden wij dan ook regelmatig op gecontroleerd en over ge-update.

Diploma's

In alle jaren hebben wij als team heel veel geleerd over de huid, de zon, skincare etc. We hebben verschillende trainingen en cursussen gevolgd van o.a. Australian Gold, SVZ (Samenwerking Verantwoord Zonnen), Devoted Creations, ESA (European Sunlight Association) en meer.

Een nieuwe start..

Op 1 juli 2019 hebben wij (Kitty en Janou) ervoor gekozen om de volgende stap te nemen en de zonnestudio over te nemen. Samen kunnen we zeggen dat we een sterk team zijn die onze klanten met zelfvertrouwen kunnen adviseren.

Kitty Heijne

Eigenaresse / Zonneconsulente

Sinds 2015 werkzaam bij Saensun. Officieel zonneconsulente,  zonnecosmetica-adviseuse en trotse mede-eigenaresse van deze mooie zaak.

Janou Baarda

Eigenaresse / Zonneconsulente

Sinds 2014 werkzaam bij de zonnestudio. Officieel zonneconsulente, zonnecosmetica-adviseuse, Social Media manager en mede-eigenaresse van Saensun B.V.